Karpuzun vitamini kabuğunda!

Yaz sıcaklarında karpuz, sofraların vazgeçilmez meyvesi. Antioksidan maddeler içeren karpuz, kanser riskini azalttığı için, bu özelliğinden dolayı tavsiye ediliyor. Herbalist Tarkan Güveloğlu, aynı zamanda yüksek potasyum içeren bu meyvenin asıl vitaminin, kabuğuna yakın beyaz bölümde olduğunu söylüyor.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s